Salibandy

Salibandy on kasvava urheilulaji sekä kilpaurheilu- että harrastusliikuntamielessä.

Joensuun talousalueella on jo useita vuosia ollut huutava pula kunnollisista harjoittelutiloista ja tätä epäkohtaa on menestyksellisesti paikannut jo yli 10 vuotta Liikuntakeskus Energyn pelkästään salibandylle pyhitetty oma täysimittainen salibandykenttä.

Varsinaisen pelikentän lisäksi halli sisältää myös katsomopaikat, kunnolliset peseytymis- ja pukeutumistilat, kahvion sekä välinekaupan.

Hallissa järjestetään myös ottelutapahtumia, turnauksia ja hallisarjaa.

Salibandypuulaaki kevät 2018

Kevätpuulaaki on täällä! Kevätpuulaaki pelataan huhti-toukokuussa 2018.

Harrastesarjassa pelaa 18 joukkuetta kolmessa lohkossa. Palkintona voittajajoukkueelle on liikunnallinen saunailtapaketti (arvo 250 €) ja toiseksi tullut joukkue saa sulkapallon vapaalippuja 10kpl (arvo 170 €)

Otteluohjelma on nähtävissä Statbeat-palvelussa eli TÄÄLLÄ.

LISÄTIEDOT

puh.050 912 4411
Arkisin kello 14.00 jälkeen, viikonloppuisin kello 12.00 jälkeen
email: info @ liikuntakeskusenergy.fi

HINTA

200 euroa (sisältäen arvonlisäveron 10%)

YLEISTÄ INFOA

– Jokaiselle joukkueelle taataan 5 ottelua. Ratkaisuottelut pelataan play off-tyylisesti.
– Otteluiden peliaika 2*20 min. Ottelut pelataan täysin juoksevalla peliajalla. Ts. peliaika katkaistaan vaan epätavallisen tapahtuman yhteydessä (tuomari päättää, milloin peliaika katkaistaan).
– Ottelut tuomitaan pääsääntöisesti yhdellä erotuomarilla. Joukkueiden tulee ottaa sidosryhmäkäyttäytymisessä yhden tuomarin tuomitsemisesta johtuvat erikoisuudet, pallottomia tilanteita ei voida valvoa, ja joukkueiden tulee pelata tätä asiaa kunnioittaen.
– Joukkueella tulee olla yhtenäinen (yhden värinen) pelipaita. Jos molemmilla joukkueilla on samanvärinen pelipaita, niin vierasjoukkue on velvollinen vaihtamaan pelipaitansa väriä.
– Otteluiden siirto voidaan toteuttaa vain, jos sekä sarjajärjestäjä että vastustajajoukkue tähän suostuvat. Jokaisessa ottelusiirrosta peritään 15 euron siirtomaksu ja tämä maksu peritään riippumatta siitä onnistuuko ottelun siirto vai ei.
– Harrastesarjassa joukkueessa saa pelata yhdessä ottelussa ENINTÄÄN 2 kpl lisenssipelaajia.

LISENSSIPELAAJAKSI LASKETAAN

– kaikki miesten sarjoissa sarjakaudella 2017-2018 pelaavat henkilöt (niin koti-, kuin ulkomaisissa sarjoissa pelaavat), lisenssirajoitus koskee sekä maalivahteja että kenttäpelaajia
– kaikki M35 ja M40-sarjoissa sarjakaudella 2017-2018 pelaavat henkilöt
– kaikki A-ja B-poikajunioreiden sarjoissa sarjakaudella 2017-2018 pelaavat henkilöt

LISÄKSI;

– Harrastesarjassa ei voi pelata kahta lisenssipelaajaa siten, että molemmat ovat pelanneet sarjakaudella 2016-2017 miesten pääsarjoissa (Miesten Salibandyliiga ja Miesten Divari) / pelaavat sarjakaudella 2017-2018 miesten pääsarjoissa.
– Harrastesarjassa lisenssirikkeestä joukkue häviää ottelunsa 0-5 lukemin. Mikäli sama joukkue syyllistyy sarjan aikana kahdesti lisenssipelaajien luvattomaan käyttöön, niin joukkue suljetaan sarjasta (sarjamaksua ei palauteta)
– Vastustajajoukkueen tulee tehdä protesti lisenssipelaajien luvattomasta käytöstä. Lisäksi tuomarit ja Liikuntakeskuksen henkilökunta pyrkii valvomaan lisenssirikkeitä.
– Joukkueiden tulee maksaa osallistumismaksu käteisellä / pankkikortilla maksettaessa ennen ensimmäistä sarjaotteluaan. Laskutus on mahdollinen erikseen sovittaessa.
– Joukkueiden tulee toimittaa ennen ensimmäistä peliään joukkueen pelaajalista Liikuntakeskus Energyn asiakaspalveluun. Joukkue on sitoutunut noudattamaan sarjajärjestäjän ohjeita sillä, että on toimittanut pelaajalistan ja maksanut osallistumismaksun.
– Yksi henkilö voi pelata vain yhdessä joukkueessa sarjassaan.

SÄÄNNÖT

– Otteluissa noudatetaan pääosin SSBL:n peli- ja kilpailusääntöjä. Lisätiedot salibandyliiton sivujen kautta.
– Kilpailusääntöjen 42§ kohta ”Turnausmuotoisissa sarjoissa, lukuun ottamatta D-F -junioreiden sarjoja, ottelu on keskeytettävä, mikäli maaliero nousee 12 maaliin” ei ole voimassa.
– Joukkueiden sijoitukset alkulohkossa määräytyvät Kilpailusääntöjen §21 mukaan.

POIKKEUKSET PELISÄÄNNÖISSÄ

– Peliaika on täysin juoksevaa aikaa. Peliaika pysäytetään vain epätavallisen tapahtuman yhteydessä.
– Joukkue voi aloittaa ottelun, kun sillä on 3 kenttäpelaajaa + maalivahti.
– Aikalisä ei ole käytössä (pl.sarjojen finaalit).
– 2 min protestointirangaistus sekä 2+10 minuutin käytösrangaistus johtaa joukkuerangaistuksen lisäksi pelaajan henkilökohtaiseen ulosajoon kyseisestä ottelusta (ei johda pelikieltoihin -> PR).
– Mikäli joukkueen pelaaja syyllistyy rikkeeseen, josta seuraa 5+20 min törkeä ottelurangaistus, tästä voi seurata joukkueen SUORA SULKEMINEN SARJASTA (sarjajärjestäjä käsittelee tapauksen erotuomariraportin perusteella)(Sarjamaksua ei palauteta).
– Rangaistuslaukauskilpailussa joukkue nimeää 3 pelaajaa (Pelisäännöt 204) 5 sijasta. Kaikissa muissa play-off -otteluissa kuin sarjojen finaalissa varsinaisen peliajan jälkeen seuraa suora rl-kilpailu.
– Molempien sarjojen finaaleissa pelataan peliajan jälkeen normaali, pelisääntöjen mukainen, 10 minuutin jatkoaika äkkikuolemaperiaatteella ja vasta tämän jälkeen supistettu rl-kilpailu.

Vuorovaraukset

P. 050 912 4411
info @ liikuntakeskusenergy.fi

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Energy
Raatekankaantie 12
80100 Joensuu
P. 050 912 4411
info @ liikuntakeskusenergy.fi

Aukioloajat

Ma – To klo 14.00 – 22.00
Pe klo 14.00 – 21.00
La – Su klo 12.00 – 21.00

liikunnallisessa yhteistyössä mukana